September 20, 2014, 05:52:55 AM

Author Topic: FR Brake Pad  (Read 2315 times)

Offline Streaming

  • MyS 012
  • Ordinary Member
  • Senior Lecturer
  • *
  • Posts: 698
    • MyBlog
FR Brake Pad
« Reply #27 on: April 16, 2007, 09:48:31 AM »
HSS punya harga kot yang mahal sangat tu ... sembelih la ..... Metal King pun baru RM165 (harga kedai parts exclusive labour).

Tak tau la betul2 ori ke tak, tapi, kotak dia ade barcode with Made in Japan lebal, kat besi brake pad tu pun anda tulis "Nichi" (is the same as my stock brake pad), the pad surface feels smooth... and my trusted mechanic said it is ori .....

Tapi harga HSS tak masuk akal la .... you know, the front brake pad of Nissan Fairlady is only less than RM200 (ori - Nissan's price)... takkan Stream punya 2 kali ganda kot ...
"Friendship is one mind in two bodies."

Offline dee

  • MyS 008
  • Ordinary Member
  • Senior Lecturer
  • *
  • Posts: 995
FR Brake Pad
« Reply #28 on: April 16, 2007, 10:42:07 AM »
Being directly involved in the automotive industry, i can confess that this is true scenario.

There is a particular part produced by us for T*y*t* C*mr* model at the cost around rm19. We sell to the exhaust assembler for rm26. If the customer's exhaust system has problem (this rm26 part broke), the service center will change the whole exhaust system costing the customer around rm800. If the customer go to outside exhaust shop, they can replace the part only at rm220.

No matter you buy the whole exhaust system from service center or you buy the part and get it welded by the exhaust shop, it's ok with us. We supply them both. :lol:  :lol:

Offline Mie

  • MyS 006
  • Ordinary Member
  • Associate Professor
  • *
  • Posts: 1349
FR Brake Pad
« Reply #29 on: April 17, 2007, 05:42:09 PM »
Quote from: "dee"
No matter you buy the whole exhaust system from service center or you buy the part and get it welded by the exhaust shop, it's ok with us. We supply them both. :lol:  :lol:

Dee, company ko takde supply part for stream ke?

SO, I guess the best way is:
1. Get the part number/brand etc from honda service centre.
2. Source it from outside supplier at lower price.
3. Installation can be done at your own preferred workshop.

 

6 Guests, 0 Users

Recent

Shoutbox

Last 10 Shouts:

basheer

September 10, 2014, 09:06:20 AM
Helo..ada sape boleh tolong kereta saya bunyi berdengung kat power steering pum terutama bila pusing kekiri dan kekanan....saya telah tukar power steering pum kedai halfcut namun masih lagi bunyi...apa yang ptut saya biat..dan boleh suggestkan saya workshop terbaik sekitar kl ni..

ejai

September 08, 2014, 03:51:48 PM
Salam perkenalan semua warga mystreamclub..tq admin  ;D
 

z_dane

September 03, 2014, 08:52:28 AM
Sila refer dekat FB Group MyStreamClub. Search for Ariffin Wan Mohd

ARIF2875

August 24, 2014, 11:48:18 AM
 nak register membership MyStreamClub..

faical

August 24, 2014, 09:47:08 AM
assalamualaikum

ARIF2875

August 23, 2014, 11:37:07 PM
Mohon ID N stker

Mohd Asnan

August 20, 2014, 09:20:39 PM
Salam perkenalan dan silaturahim kepada warga myS club...terima kasih admin.
 

z_dane

August 20, 2014, 01:26:40 PM
boleh cari dlm group FB MyS. ada yg customade

dzulkeflie81

August 19, 2014, 08:30:30 AM
salam,nak tanya boleh ka rn6 dibuat modifikasi utk penyimpanan tayar spare? kalu boleh, di area ipoh, mana saya boleh lakukannya. tq.
 

z_dane

August 06, 2014, 03:43:41 PM
Salam Sejahtera buat warga MyStreamClub

TT Central
Tarikh : 08/08/2014
Masa : Bermula jam 9:30pm
Venue : RnR Awan Besar


Dijemput semua sahabat2 & MyS members yg berkelapangan masa untuk hadir bersama ke sesi "Teh Tarik" juga beramah mesra sesama ahli. Kehadiran and

Show 50 latest