June 25, 2016, 01:02:23 PM

Welcome to our official MyStreamClub Community

fgmorib


Would you like to join us as verified member? The lifetime verified member fee is RM100 (including MyS t-shirt, verified number sticker, Mystreamclub decal sticker). As verified member you are entitled to several benefits and privileges such as unrestricted access to MyStreamClub website, discounted fee to any programs or activities organized by MyStreamClub, discounted price for MyStreamClub merchandise and also to many more privileges that will be coming in the future.

Interested? Feel free to join "MyStreamClub" today! Contact our nearest representative state leader.

Join Our FB Group TODAY !!

FB Group : Malaysia Stream Club


Borang boleh didapati di
www.membership.mystreamclub.com. Membuat bayaran RM100 ke dalam akaun Maybank Kelab 5621 1066 3120, slip bayaran hendaklah diserah pada SL atau VP.  Untuk maklumat lanjut berkenaan keahlian sila email kepada membership@mystreamclub.com
Selamat Datang ke Keluarga Besar Honda Stream !!!

Recent

Pages: [1] 2 ... 53
As'salam & salam sejahtera buat semua warga MyS

Tabung Bantuan Banjir MyS

Sila maklum buat semua ahli MyS, kami pihak pengurusan MyS sedang membuat kutipan dana bantuan banjir bg membantu semua ahli2 di negeri yg terbabit & akan membahagikan kepada ahli MyS yg memerlukan.
Sila salurkan sumbangan anda & juga kutipan negeri2 ke akaun:

Mahamad N


Salam buat Ahli Kelab Peminat Honda Stream Malaysia yang dihormati sekalian

Bersama-sama ini adalah notis Mesyuarat Agong Kelab Peminat Honda Stream Malaysia Kali Kedua yang akan diadakan pada ketetapan berikut:

Tarikh / Masa : 1 Mac 2014 (Sabtu)
Masa : 2.30

Pages: [1] 2 ... 53
   
4 Guests, 0 Users

Shoutbox

Last 10 Shouts:

slick_07

March 14, 2016, 04:33:16 PM
Salam Semua.. sesiapa yang berminat untuk dptkn servis glass coating, Polish atau interior cleaning boleh layari FB:
https://www.facebook.com/shineworksautocare/

CHEMAQ

November 15, 2015, 12:57:03 AM
AsSalam....boleh tak dapatkan no fon otai otai yg favourite pasal rn3...

CHEMAQ

November 14, 2015, 12:53:48 PM
AsSalam....mohon bertanya...RN3 saya dah tukar gearbox...semasa masuk dari P nak ke D tu...dia punya sentak amat kuat...apa masalahnya Bro Bro...pls help me...

Endsignia

October 18, 2015, 10:21:43 PM
Sorry ada ayat tersalah taip.   Pasal pakai iPad ...maaf

Endsignia

October 18, 2015, 10:20:07 PM
Salam to Allah member... Siapa minat RSZ RN6 2012 ..aku nak lepaskan kerana upgrade kereta lain ....siapa minat boleh whatsapp saya 0192604736
 

yoamikutdare

May 18, 2015, 05:47:09 PM
nak tanya sifu rn3... seat belakang saya cable putus... ada cara x nak bukak manually?
 

Faizal_Majid

March 07, 2015, 09:24:39 PM
Salam.  Nk cri Org bleh repair @ modify ecu utk rn3. PM @ contact 017-3156699

alomn

February 14, 2015, 11:28:29 PM
Bro..kat mane boleh dapat aircond controller rn6..tumpah air, terus tak function
 

Streamer

February 11, 2015, 06:03:00 PM
Sesiapa kemukakan soalan dan inginkan jawapan pantas, sila ke facebook mystream club: Malaysia Stream Club
 

KaNtOiS

January 26, 2015, 01:44:02 PM
salam geng, tgh mncari abosrber rn6.. ade sapa2 bole recommend? tqvm

Show 50 latest
Members
  • Total Members: 3428
  • Latest: ahy26
Stats
  • Total Posts: 61976
  • Total Topics: 4272
  • Online Today: 6
  • Online Ever: 106
  • (April 08, 2010, 12:33:14 AM)
Users Online
Users: 0
Guests: 4
Total: 4